2024 Range Rover Sport SV

  • 0

Punctul culminant al campaniei de tachinare a Land Rover și propriile noastre eforturi de a captura prototipuri de pre-producție ale Range Rover Sport SV vor avea loc pe 31 mai, când super-SUV-ul își va face debutul oficial. Astăzi, suntem bucuroși să împărtășim încă un videoclip de spionaj cu modelul, realizat în timpul unei sesiuni de testare de mare viteză pe Nurburgring. Ceea ce avem în materialul din partea de sus a acestei pagini este un vehicul de probă Range Rover Sport SV camuflat care se învârte în jurul celebrului circuit german. Se pare că majoritatea (dacă nu toate) panourile false ale caroseriei au dispărut acum, iar SUV-ul poartă acum caroseria finală de producție. Folia de camuflaj, însă, păstrează cele mai multe detalii ascunse privirii.

Dacă presupunem că această speculație este adevărată, la ce ne putem aștepta? Motoarele S63 și S68 de la BMW sunt, evident, cei mai logici candidați, dar primul este eliminat treptat de către producătorul auto. Acest lucru înseamnă, posibil, că modelul mild-hybrid S68 are șanse mai mari să ajungă sub capotă, cu o putere de 614 cai putere și un cuplu de 553 lire-picior. Merită menționat că aceasta este puterea de vârf a 2024 X5/X6 M Competition și ar putea să difere ușor în Range Rover Sport SV.

Land Rover a confirmat că „cel mai rapid, mai dinamic și mai avansat Range Rover Sport din punct de vedere tehnologic” va primi un nume simplificat pentru noua sa generație și, inițial, va fi disponibil exclusiv ca model numai pe invitație, în număr limitat.