Chevrolet Camaro

  • 0

Chevrolet Camaro este adus  in mod oficial in Europa si va fi disponibil in showroom-uri imediat dupa prezentarea oficiala.

Inginerii Chevrolet au reglat suspensiile cabrioletului in acelasi mod cu cele ale coupe-ului, pentru a oferi un stil de rulare rigid si sportiv, care sa nu mai dea senzatia de barca in viraje. Interiorul ambelor modele este pur american, folosind multe dintre liniile celebrei versiuni din 1969, iar Chevrolet ne asigura ca materialele folosite sunt de bune calitate, asa cum am putut deja testa pe cont propriu in Elvetia, la o prezentare de presa.

Pavilionul cabrioletului se rabateaza in 20 de secunde, iar printre atractiile ambelor modele se numara un sistem Launch Control care permite pornirea de pe loc cu mare viteza, un mod Sport special pentru abordarea circuitelor, un sistem de gestiune activa a carburantului  precum si frane Brembo cu pistoane de aluminiu. Suspensia fata este de tip multilink iar cea spate are o configuratie unica, de tip 4.5 link, independenta de sasiu.

Pe langa Camaro, Chevrolet aduce la Frankfurt si noul sau Malibu, un sedan de clasa medie echipat cu motorizari diesel de 2.0 litri si benzina de 2.4 litri, verisorul lui Opel Insignia. Americanii spun ca cele doua modele nu se vor canibaliza, avand in vedere publicul diferit care le cumpara. De asemenea, la Frankfurt vor fi aduse si doua concepte: roadsterul Miray si pick-up-ul Colorado Rally, care indica spre liniile viitoare de design ale marcii, dar si un Aveo dotat cu motorul de 1.3 litri turbo-diesel al grupului GM, care consuma circa 3.6% in regim mixt in varianta Eco de 95 CP.