Au aparut imaginile oficiale cu OPEL MOKKA

  • 0

Acum putina vreme va relatam de aparitia iminenta a unui nou CUV de la OPEL. Masina se lanseaza pe piata spre finalul lui 2012 , inceputul lui 2013. Avem in sfarsit primele fotografii oficiale cu masina, astfel incat pana cand va fi lansata oficial in martie putem sa ne satisfacem curiozitatea.

Mokka este lung de 4,28 de metri, si este gandit pentru a putea transporta comod 5 adulti si bagajele lor. La interior, Mokka asigura un spatiu de incarcare de pana la 1.372 litri, precum si pana la 19 zone de depozitare. Capacitatea de incarcare a modelului poate fi sporita prin noua generatie a suportului de biciclete Flex-Fix montat in spate, un sistem unicat Opel.

Opel aduce trei motoare pentru Mokka, toate transmisiile manuale fiind echipate cu sistemul economic Start/Stop de la Opel. Oferta de motorizari pe benzina include un motor cu aspiratie naturala cu cilindree de 1,6 litri si putere de 85 kW/115 cp, precum si o varianta turbo de 1,4 l cu o putere de 103 kW/140 cp si un cuplu de 200 Nm.

Pe Diesel, este disponibil un motor turbo diesel 1.7 CDTI cu o putere de 93 kw/130 cp si un cuplu de 300 Nm. Atat varianta 1.4 Turbo, cat si cea de 1.7 CDTI pot fi combinate fie cu o transmisie manuala, fie cu o transmisie automata, ambele cu sase trepte de viteza.