BMW 335i

  • 0

Astazi vorbim despre cel mai important model din gama BMW Seria3, seria pe umerii careia intreaga istorie a constructorului bavarez a putut fi posibila – BMW 335i. Seria 3 este gama ce a reprezentat si reprezinta varful de lance a grupului reusind sa faca cele mai mai bune cifre la capitolul vanzari. BMW 335i 2012 e inca sportiv, extraordinar de sportiv chiar , frumos , maiestuos, si … scump.

Cutia automata Steptronic in 8 trepte va va da niste senzatii unice pentru o masina din clasa compacta , senzatia de racheta nu e deloc exagerata si e departe de a fi doar o figura de stil . BMW 335i atinge suta de kilometri la ora in mai putin de 5 secunde!!!

Chiar dacă BMW a crescut ampatamentul la Seria 3 la 1,9 inci, acest sedan își păstrează reflexele si comportamentul exceptional la drum. Masa proprie de 3.500 kg și o lungime totală de 182,5 centimetri indica faptul ca BMW a lucrat din greu pentru a oferi mai mult spațiu interior fără a recurge la creșteri în greutate totală sau dimensiune. Blocul motor, de exemplu, este turnat din aluminiu.

Interiorul BMW este in vesnicul stil bavarez fara butoane inutile fara briz brizuri specifice constructorilor asiatici insa cu un perfectionism greu de imaginat astfel ca soferul are absolut tot ce are nevoie la indemana si asta intr-un habitaclu luxos dominat de materiale de super calitate.

În ultimul deceniu, BMW a reusit sa imblanzeasca și perfecționeze sistemul iDrive la punctul în care acum este ușor de înțeles dacă nu universal iubit. Aproape toate funcțiile trebuie să fie micromanaged prin acest GUI calculator. Ecranul care afișează comenzile  iDrive vă permite să controlați totul, de la postul de radio la stergatoare. Sistemul a câștigat flexibilitate cu includerea unei optiuni  „Înapoi” – buton între scaunele din față, un aspect care lipsește din primele versiuni ale iDrive. Ecranul considerabil negru care pluteste deasupra bordului este realmente o incantare pentru sofer.

Masina costa peste 48.500 Eur si reprezinta pentru clasa sa mai mult decat un etalon si chiar daca vorbim de o masina premium ea poate fi considerata scumpa , insa daca banii nu sunt un aspect de netrecut ea cu siguranta merita fiecare cent.