BMW X5 facelift

  • 0

Desi au trecut doar cateva luni de la lansarea lui X1 (cel mai mic SUV al grupului) BMW lanseaza primele imagini cu noul X5 facelift cu putin timp inainte de Geneva.

Noul BMW X5 a „imprumutat” elemente tehnice si de design de la X6 precum blocurile optice si spoilerul, in timp ce in partea din spate se pot observa noile stopuri cu LEDuri.

Au fost crescute prizele de aer, un scut de protectie finisat in argintiu mat se intinde acum de-a lungul intregii latimi a prizei mediane de aer iar inelele LED in forma distincta BMW de angel eyes sunt acum mult mai vizibile. Ideeea generala a fost de accentuare a tuselor care dau impresia de latime si de stabilitate pe sosea. Culorile metalizate Deep Sea Blue, Platinum Grey si Sparkling Bronze sunt acum disponibile la noul BMW X5

Interiorul se poate configura cu trei sau cinci scaune spate. Chiar si in acest ultim caz, spatiul de bagaje are 200 de litri, iar in standard el ajunge la 620 de litri. Extins prin rabatarea scaunelor se pot incarca maxim 1750 litri.

Se pare ca prezentarea oficiala o sa aiba loc in aprilie la salonul auto de la New York.