Chestionare auto

  • 0

Chestionare auto: pentru ca si noii aspiranti la obtinerea permisului auto sunt bine-veniti la noi pe site, ne-am gandit sa le oferim posibilitate sa se familiarizeze cu chestionarele auto pe care Politia Rutiera le foloseste acum in desfasurarea probei teoretice („la sala” cum obisnuim sa spune m noi :D).

chestionare auto
chestionare auto

Va oferim o aplicatie realizata de cei de la chestionare-auto.org, aplicatie menita sa va familiarizeze cu aceste noi chestionare auto. Contine doar 4 chestionare auto si este un fel de aplicatie demonstativa.

Urmeaza in curand sa apara o noua versiune a softului ce va cuprinde mai multe chestionare auto.

Pentru a instala aplicatia chestionare auto pe calculatorul Dvs, trebuie sa download-ati programelul din link-ul acesta: Setup_Chestionare-auto.org

chestionare auto
chestionare auto

Pentru a rula aplicatia de chestionare auto prezentata mai sus trebuie sa aveti instalata pe calculatorul Dvs. net framework 3.5. Daca nu este instalat il puteti descarca de aici: dotNetFx35setup

Va anuntam ca vom reveni cu noi articole legate de chestionare auto care se folosesc in procesul de obtinere a permisului auto si va uram succes la examenul auto !