HONDA ACCORD

  • 0

In precedentul articol am vorbit despre HONDA ACCORD COUPE , astazi a venit timpul sa discutam pe indelete despre HONDA ACCORD. Vom avea in vedere un model Honda Accord 2.2 i-DTEC Type S.

Masina produce 150CP la 4.000 rpm şi un cuplu de 350Nm între 2.000 – 2750 rpm. Modelul beneficiaza de Adaptive Cruise Control  o functie, care ajustează automat viteza masinii pentru a menţine distanţa stabilit între Honda Accord si vehiculul din fata, folosind semnale sonore şi avertismente. In aceeasi linie avem o altă nouă tehnologie pentru Honda Accord o reprezintă sistemul de asistenţă pentru faza lungă. Acest sistem este controlat de o cameră, amplasată în spatele oglinzii retrovizoare, ce detectează farurile sau stopurile vehiculelor din faţă şi reduce automat intensitatea luminii la faza scurtă, dacă este activată faza lungă.
Designul exterior este atragator dar in acelasi timp impune seriozitate si eleganta, facelift-ul ultim suferit de masina a adus imbunatatiri la grila din fata si o modificare a stopurilor spate.

La interior avem acelasi stil HONDA – sportiv , atragator , plin de gadget-uri de ultima generatie , mai ales acum cand vorbim de nava amiral a constructorului – HONDA ACCORD. Asadar interiorul este extrem de spatios si confortabil – elementul NVH (noise-vibration-harshness) fiind la inaltime. Pentru clasa din care face parte masina oferta cam totul si ceva in plus Bluetooth şi comanda vocală, butoane pe volan, sistemul audio premium cu 10 difuzoare şi intrarea USB. Evident scaune din piele , bancheta din spate oferă un spaţiu suficient pentru doi adulţi şi un copil, fiind de asemenea şi rabatabilă complet sau în raportul 60/40. Suprafaţa vitrată este extinsă de trapa cu acţionare electrică, bidirecţională.

Este o masina absolut corecta , in fapt e putin spus este o masina care nu te va dezamagi nici daca o rogi Accord este indistructibila din punct de vedere mecanic, iar interiorul va imbatrani mai frumos decat tine.

Principalii concurenti din piata sunt MAZDA 6 , VW PASSAT, TOYOTA AVENSIS, OPEL INSIGNIA SI FORD MONDEO, asa dupa cum cititorii nostrii fideli stiu , piata este dificila si concurenta teribil de grea , avand in vedere mentalitatea din Romania indreptata clar spre o masina germana e greu pentru Honda , insa cunoscatorii vor lua mereu in considerare ca optiune un Accord.