KIA RIO 2012

  • 0

Noua KIA RIO este o masina realmente surprinzatoare , daca nu ai mai vazut-o in reviste si o vezi pe strada ramai eminamente suprins, cam aceeasi senzatie am avut-o cand am vazut noua Sportage. Schimbarea este la fel de socanta. Si la nivel de design cel putin este o schimbare in bine.

KIA RIO varianta noua dispune de un motor de  1.6 litri, cu 4 cilindri GDI, 138-cai putere si cutie manuala cu …6 trepte… iata asadar avem un motor realmente puternic cel putin pentru o masina din clasa sa.Mai exista insa si un mototr 1.4 CRDI disponibil , cilindreea mai mica vine si cu putere mai putina evident. Masina vine si cu dimensiuni sensibil marite si cu o serie de caracteristici absolut noi ce pot fi adaugate la variantele de top : ESP, Hill Start Assist-control (pornirea din panta) , AM/FM/CD/MP3/Sat sistem audio, Conectivitate fără fir Bluetooth.

Noua KIA RIO este o masina mult mai buna si mai atragatoare fata de modelul precedent , cel putin la nivel de design exterior si interior lucrurile sunt mult inbunatatite cu o tendinta clara de a „ataca” publicul tanar. Concurenta pentru RIO vine de la FORD FIESTA si SEAT IBIZA doua masini cu facelift-uri remarcabile si ele fata de vechile modele.