Noua Mazda 5 2011

  • 0

Mazda 5

In martie, la Salonul Auto de la Geneva, va fi prezentata noua Mazda 5 2011 (cunsocuta in japonia sub numele de Premacy). Design-ul „Nagare” va fii aplicat si acestui nou model. Emisia de CO2 a motoarelor va fi redusa cu aproximativ 15%, ajutata fiind de sistemul i-stop (sistem ce opreste injectia in timpul stationarii) precum si de motoarele ce dispun de injectie directa de combustibil. Vanzarile pentru Mazda 5 2011 vor incepe in aceasta toamna, in Europa.

Mazda 5

Design-ul Nagare al noii Mazda 5 combina eleganta cu dinamismul. Nagare inseamna „flu, curgere, varsare” in japoneza, iar noua Mazda 5 va fii prima masina din gama constructorului japonez pe care se va utiliza aceasta noua tema. Nagare este inspirat din frumusetea curgerilor intalnite in natura. Coeficientul aerodinamic obtinut prin intermediul acestui design este foarte bun.

Mazda 5

Functionalitatea este maxima in noua Mazda 5. Beneficiaza de doua usi glisante, al foilea rand de scaune din spate poate fii convertit foarte usor in spatiu pentru bagaje si dispune de foarte multe mici locuri de depozitare a diferitelor obiecte.

Mazda 5

Suspensia este usor sportiva dar in acelasi timp rafinata, raspunde foarte repede la cerintele soferului, intreaga familie calatorind in conditii de confort si deplina siguranta.

Mazda 5

Motoarele noii Mazda 5  vor fii, pentru inceput, in 4 cilindri, de 1.8 si 2 litrii, cu injectie directa si cutie de viteze in 6 trepte.