Noul Civic

  • 0

Aici va spuneam despre iminenta lansarii noului HONDA CIVIC la Frankfurt si vorbeam despre o masina exceptionala ce se doreste a fi un reper de clasa , asa cum de altfel s-a straduit sa fie si pana acum.

Noul Civic are caroseria coborâtă cu 20 mm şi lăţimea mărită cu 10 mm, din dorinţa de a îmbunătăţi comportamentul dinamic şi implicit aspectul sportiv. Din păcate însă, Civic nu va mai fi oferit într-o versiune cu trei portiere, fiind preferată doar cea cu cinci uşi.

Aproape toate componentele caroseriei au fost redesenate față de modelul precedent, iar inginerii au pus accent în special pe manevrabilitate, tren de rulare şi reducerea emisiilor de CO2. La interior, Civic afişează un cockpit orientat spre şofer şi o ambianţă sportivă dar si eleganta, comparatia cu un bord de avion facuta la cotul blocului inca este posibila…

Honda susţine că materialele folosite sunt de calitate mai bună şi că aspectul practic a fost şi el îmbunătăţit. Se vorbeşte de un volum record al portbagajului pentru clasa compactă şi de o versatilitate mai bună, care fac din noul model cel mai practic Civic de până acum.