Peugeot HX1

  • 0

Astazi vorbim despre conceptul HX1 , un nou concept de la Peugeot , ce arata foarte bine.

Modelul este un crossover cu arhitectură de monovolum, bazat pe Citroen DS5. Modelul este văzut de unii ca fiind înlocuitorul lui 607 şi chiar al lui 807.

Limbajul de design pe care este bazat Peugeot HX1 se numeşte Metamorphosis, inspirat de zeul transformării din Grecia Antică. Modelul îmbină un coupe, cu un wagon şi cu un monovolum şi are o lungime de aproape cinci metri (4.954 mm). Nici lăţimea lui HX1 nu este tocmai mica, modelul având o lăţime de 1.990 milimetri. Cu toate acestea, Peugeot HX1 nu este un crossover convenţional, deoarece are o înălţime de 1.373 milimetri, ceea ce l-ar dezavantaja în raport cu crossoverele cu trăsături de SUV, mai degraba poate aparea ca o limuzina lunga si putin inalta.

Peugeot HX1 oferă şase locuri, structurate pe trei rânduri. Ultimul rând de scaune este flexibil, putând fi pliat sau mutat în habitaclu, după modelul lui Peugeot HR1. Cel de-al treilea rând de scaune este lipit de primul rând, scaunele suplimentare fiind uşor de demontat şi utilizat ulterior. Oficialii Peugeot nu au vorbit încă despre o eventuală versiune de producţie a acestui model.

Sistemul de propulsie al acestui concept este de tip plug-in hybrid, bazat pe celebra tehnologie Hybrid4. Sub capota lui HX1 stă un motor Hdi de 204 CP, cuplat unei transmisii automate cu şase trepte.

Best sexy lingerie