Spark s-a lansat oficial în România

  • 0

Chevrolet Spark , varianta cu „facelift”  s-a lansat in Romania.

Constructorul a incercat sa creeze un automobil cu totul nou unde vom gasi nu doar consum redus , pret mic si dimensiuni reduse ci un design mai bun, si multe functionalitati in premiera pentru aceasta masina.

Directorul executiv Chevrolet Europe, Wayne Brannon, a declarat: „Spark este un autovehicul care va acapara multe priviri cu designul său unic”.„Considerăm că va face mulţi şoferi fericiţi datorită caracterului său funcţional, proprietăţilor sale dinamice de conducere şi manevrabilităţii extraordinare.” a adăugat acesta.

Oferta de lansare include două motoare, ambele unităţi pe benzină cu o cilindree de 1,0, respectiv 1,2 litri. Ambele sunt echipate cu sistem de injecţie multi-port, respectă standardul de emisii EU5 şi sunt disponibile împreună cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte de viteză.

Noul Chevrolet Spark este echipat în standard cu tehnologii de siguranţă pasivă şi activă de ultimă generaţie, iar varianta de bază, ce costă doar 7690 euro (TVA inclus), conţine printre altele: 6 airbag-uri (frontale, laterale şi cortină), ABS, servodirecţie si oglinzi ajustabile din interior.