SUBARU IMPREZA

  • 0

SUBARU are pe langa SUBARU OUTBACK si SUBARU LEGACY  o masina compacta cu tenta sportiva – SUBARU IMPREZA.

Impreza este o masina compacta, care a fost lansat în anul 1993 de către Fuji Heavy Industries , este rivalul de moarte a lui Mitsubishi Lancer Evolution.

Noul SUBARU IMPREZA este … un pic altfel , e o masina cu un facelift pronuntat , mult mai mare mai voluminoasa , si cu linii ceva mai „familiste”

Partea frontala isi pastreaza insa din sportivitate ceea ce este de apreciat avand in vedere ca nu se pune problema ca aceeasta masina sa treaca in categoria masinilor „cuminti” asa cum poate am fi tentati sa credem la o privire superficiala asupra ei. In cazul noului model oglinzile retrovizoare au fost mutate pe portiere, fiind mai mari, iar parbrizul are o înclinare mai mare, pentru o mai bună aerodinamică.

Interiorul masinii este si el putin modificat si spunem asta in sensul bun al cuvantului. Masina a castigat in primul rand in categoria spatiu – in sensul ca habitaclul nu mai este mic si compact si este acum ceva mia confortabil si cu mai multe gadget-uri ce fac viata la volan mai confortabila. Aici deja e un aspect cu care Mitsubishi nu se poate masura deja avand in vedere stilul spartan de la Lancer. Asadar constructorul a acordat o atenţie deosebită şi materialelor utilizate, bordul fiind acoperit cu un plastic moale la atingere, iar nivelul calităţii asamblărilor fiind mult mai bun decât până acum. Se remarca  ecranul tactil de 6,1 inch al sistemului de navigaţie (opţional), prin care pot fi controlate cu uşurinţă comenzile sistemului multimedia, care include Bluetooth, conexiune USB sau chiar posibilitatea de a trimite SMS-uri.

Pe batranul continent masina va incepe sa fie comercializata incepand din acest an deja lucrurile sunt in linie dreapta din acest punct de vedere.