Top 10 masini de la Geneva Motor Show

  • 0

Jurnalistii din intreaga lume , dupa ce au analizat cu atentie targul auto de la GENEVA de anul acesta , mult dezbatut si analizat si de noi pe toate fetele, au realizat un top cu principalele aparitii , atractii ale targului.

LOCUL 10.

Bentley EXP 9 conceptul F

Conceptul Bentley SUV este mare, îndrăzneţ şi foarte brutal ,in stil Bentley dar parca in stil preaaaa Bentley… N upare extrem de atragator e greu de crezut daca se vrea SUV sau CUV , el pare mai mult SUV insa reprezentantii companiei au spus ca au in target si cumparatorii cu posibilitati financiare deosebite ce isi doresc un CUV.

LOCUL 9.

Toyota FT BH Concept

TOYOTA FT BH CONCEPT este un alt concept car, este la capătul opus al spectrului de frecvenţe  auto, punând accentul pe dimensiunea compactă, eficienţa consumului de combustibil ridicată şi un preţ scăzut. Inclinatia companiei japoneze spre masinile ECO se vede si la acest concept car ce si-a propus ca atunci cand va intra in circuit ca masina de serie sa nu fie excesiv de scump in ciuda materialelor speciale folosite la construirea lui.

LOCUL 8.

Mansory McLaren MP4-12C

La fiecare editie a targului de la GENEVA tunerul german Mansory iese o colecţie de vehicule modificate mai salbatic simai scandalos decât cu un an înainte. McLaren MP4-12C este o masinuta extrem de fioroasa cu o culoare portocalie ce de regula nu simbolizeaza putere si agresivitate insa pe aceasta masina parca senzatia este ca da. De asemenea avem jante de 21 inch suflate cu aur , un motor de 3.8 in V8 evident si peste 670 CP. Suficient nu-i asa …? 🙂

LOCUL 7.

Aston Martin Q

ASTON MARTIN Q reprezinta masina fabricata in divizia celor ce sunt personalizate dupa bunul plac al clientilor pornind de la vopsea si terminand cu forma scaunelor si modelul de janta preferat. Este modelul din seria emblematica a JAMES BOND.

LOCUL 6.

Range Rover Evoque Cabrio

RANGE ROVER EVOQUE a dat oricum lovitura anul acesta , masinuta fiind realmente o reusita a grupului britanic din toate punctele de vedere. La targ s-au gandit sa ne aduca conceptul decapotabil Evoque ce este, probabil, fie geniu pur sau prostie completă. In clinam spre prima varianta macar de dragul modelului conventional ce este asa cum subliniam cateva randuri mai sus o reusita.

LOCUL 5.

Mercedes-Benz A-Class

Noul 2013 A-Class este un progres masiv fata de succesorul său, care era o masina mica de oraş , cu aspect dorky şi de performanţă destul de fragila pentru o masina construita de gigantul german.

Dezvaluit la Geneva, Clasa A-are acum o multime de stil, un interior premium şi mai promite o dinamica placuta  la conducere. Este acum mai mult un model MERCEDES decat un model facut pentru clientii ce prefera un compromis low – cost.

LOCUL 4.

Ford Fiesta ST

Ford FIESTA ST de care noi am tot vorbit , nu este o aparitie extrem de spectaculoasa din nici un punct de vedere , este insa destul de suprinzatoare , nimeni poate nu se astepta de la FORD sa transforme o masina banala intr-o mica fiara. Masina ramane totusi o subcompacta cu un motor puternic ce ne e prezentata in 2 variante – modelul cu 3 usi pentru Europa si modelul cu 5 usi pentru Statele Unite.

LOCUL 3.

Infiniti Emerg E-Concept

Daca nu ar fi fost FERRARI si LAMBORGHINI prin preajma aceasta ar fi fost cu siguranta vedeta targului , INFINITI EMERG E CONCEPT arata absolut incredibil , atinge performante astronomice (100km/h in 4 sec) pentru o masina… electrica.

LOCUL 2.

Lamborghini Aventador J

Lamborghini este mereu primul , in toate show-urile , si mai ales modelul J , atat de exclusivist (un singur exemplar , vandut din stadiul de proiect) ar fi meritat locul 1 insa in acest top specialistii americani si britanici l-au situat pe locul secund. Si noi suntem de acord cu asta nu modificam acest lucru pentru ca nu e corect ca mereu LAMBORGHINI sa fie primul… Ori poate ca e… :). Cel care l-a cumparat achitand 2,1 milioane dolari este si va fi singurul proprietar (daca nu il vinde) al acestui vehicul PENTRU CA NU VA MAI FI CONSTRUIT VREODATA UN MODEL LA FEL , ESTE UNICAT.

LOCUL 1.

Ferrari F12 Berlinetta

AVENTADOR J nu e primul pentru ca exista FERRARI F12 BERLINETTA, o masina dureros de frumoasa , ce are cu 30 CP mai mult decat unicatul de la LAMBORGHINI asadar ajunge la incredibila cifra de 730 CP.