TOP 5 masini pentru femei

  • 0

Top 5 masini pentru ele , da pentru ca si ea femeia de langa noi are nevoie de o masina si ar putea fi la fel de pasionata de lumea auto ca si  barbatii. Ori, pur si simplu are nevoie de o masina cu care sa isi rezolve problemele de transport dar vrea o masina chic, interesanta si in care sa se simta bine.

Locul 5 – Peugeot 206 cc

Modelul poate fi gasit cu propulsorul de 1,6 litri benzina 120 CP sau 1,6 litri diesel 110 CP. Cu ceva probleme de fiabilitate, modelul ce poate fi achizitionat acum doar second este o masinuta mica, fitoasa numai buna pentru o domnisoara vara pe bulevard…

Locul 4- Nissan Micra

Nissan

Micra este masinuta perfecta pentru a te deplasa intr-un oras aglomerat pana la coafor ori pana la piata. Motorul de 1,4 litri este suficient pentru o masina de oras, desi consumul inregistrat a fost putin cam mare.

Locul 3 – Ford KA

Dimensiunile te ajuta sa parchezi acolo unde altii nu au sanse,  suspensia te ajuta sa eviti vizitele la medic si motorizarile te ajuta sa uiti cand ai fost ultima oara la benzinarie.

Exista doua propulsoare disponibile: 1,2 litri pe benzina si 1,3 litri diesel ? optiune ce nu era disponibila pe modelul precedent. Motorul pe benzina produce 69 CP si 102 Nm, destul pentru plimbarile zilnice pana la birou si inapoi.

Locul 2- FIAT 500

Probabil cea mai buna masina a grupului(da este overall peste Bravo pastrand roportiile gamei), maisnuta iti ofera tot ce ai putea visa de la o masina de clasa ei , manevrabilitate excelenta , motoare bune , interior interesant spatiu – conform gamei si o aparitie aparte in trafic.

Locul 1 – Mini Cooper

De departe cea mai populara si mai perfomanta la toate capitolele masina pentru femei este Mini Cooper , masinuta ce a creat o adevarata manie in toata Europa.