Volkswagen CrossGolf – în premieră mondială la Geneva

  • 0


VW aduce un element de noutate – gama GOLF este acum imbogatita cu modelul CROSSGOLF – ce va cuprinde motorizari TDI si TSI.

Varianta Cross reprezintă modelul de trecere între MPV (Multi Purpose Vehicle) şi SUV (Sport Utility Vehicle), combină deci variabilitatea MPV-urilor cu robusteţea maşinilor de teren. Toate aceste categorii au în comun poziţia ridicată a scaunelor, care este la mare căutare, acum mai mult ca niciodată.Cu excepţia motorului TSI de 105 CP, toate variantele de motorizare pot fi combinate cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj – DSG. Pentru motoarele pe benzină şi pentru TDI de 105 CP se foloseşte versiunea cu 7 viteze; iar pentru TDI cu 140 CP varianta cu 6 viteze.

Ambianţă proaspătă şi extrem de stilata, bunul gust combinat cu caracteristicile sport  sunt caracteristicile definitorii ale interiorului noului CrossGolf. Părţile interioare ale suprafeţei de şezut şi de spătar sunt personalizate prin modelul gri deschis “Cellular” cu cusături decorative colorate. Părţile laterale şi cele din spatele scaunelor au nuanţa “Negru Titan”. Spătarele scaunelor din faţă sunt dotate în exterior cu mese rabatabile şi cu buzunare de depozitare.