2024 Lincoln Nautilus Dezvaluit

  • 0

Să stai în interiorul unui Lincoln este un loc plăcut și unul dintre motivele pentru care brandul american de lux a revenit în ultimii ani. Cel mai recent membru al familiei care și-a îmbunătățit jocul este SUV-ul mediu cu cinci pasageri Lincoln Nautilus din 2024, care joacă într-unul dintre cele mai populare segmente. Și-a făcut debutul global astăzi la un eveniment din New York, urmat de o dezvăluire la Salonul Auto de la Shanghai. A treia generație Nautilus călărește pe o versiune modificată a platformei C2. Este mai mare: cu 3,2 inchi mai lung cu un ampatament care a crescut cu 2,0 inchi, cu 1,1 inci mai lat și cu 2,0 inci mai înalt. Toată tabla este nouă, iar cumpărătorii au opțiunea unui hibrid pentru prima dată.

Între timp, Nautilus, cu cinci pasageri, avea nevoie de mai multă dragoste. Nautilus a înlocuit Lincoln MKX pentru anul model 2019, o schimbare a numelui care a fost aplaudată alături de reîmprospătarea la mijlocul ciclului care a fost centrată pe stilul exterior.

Lincoln s-a alăturat tendinței de a rula o bară luminoasă în partea din față a vehiculului cu un logo iluminat care strălucește în centru. Este o privire care apare pe Volkswagen, Hyundais, chiar și pe noul Buick Envista 2024. Noile faruri cu pixeli LED prind viață într-o secvență animată. Aspectul general al părții frontale funcționează pentru a reproduce o pasăre cu aripile ridicate, gata să-și ia zborul, iar motivul continuă în spatele SUV-ului, unde aripa este în jos, deoarece planarea este în curs. Planarea silențioasă a fost o mantră pentru Lincoln de câțiva ani. Pentru anul model 2024, fiecare ornament are o grilă și o fascie diferită – mai sportivă pe Reserve și mai elegant pe Black Label. Designerii au spus că au trebuit să lupte pentru a avea fascie diferite pentru fiecare ornament și sunt bucuroși că au câștigat acea bătălie. Există trei noi culori exterioare printre cele nouă opțiuni. Toate ornamentele lui Nautilus vor avea un copertina neagră contrastantă, concepută pentru a face SUV-ul să arate mai jos și mai elegant pe drum. Pachetul Jet Appearance este disponibil pentru toate ornamentele, oferind vopsea în două nuanțe, roți negre lucioase și alte elemente de finisare înnegrite.

Pe spate, inscripția Lincoln este acum integrată în spatele geamului, sub lumina de frână. Nautilus va avea cea mai mare tehnologie din gama de până acum și va fi primul Lincoln care va oferi BlueCruise 1.2, sistemul hands-free de asistență la conducere pe autostradă, care include posibilitatea de a face schimbări de bandă prin atingerea semnalului de direcție. BlueCruise (care odinioară se numea ActiveGlide) vine standard și gratuit pe modelele de top în primii patru ani și necesită un abonament pentru a continua. Pe modelele inferioare este o opțiune după un gust liber de 90 de zile. Controlul inteligent al vitezei adaptive reglează viteza pe o curbă și adaugă o nouă funcție de repoziționare a benzii care mută vehiculul într-o parte a benzii dacă există mașini adiacente, în special vehicule mai mari, cum ar fi semi-urile.

Nautilus 2024 va intra în vânzare în primul trimestru al anului 2024, în urma noului Lincoln Corsair care va fi în showroom-uri în următoarele câteva săptămâni.