2024 Buick Envista Crossover Coupe

  • 0

Cu tablă care arată la fel de elegantă și croită cu expertiză precum hainele din dulapul lui Stanley Tucci, Buick Envista 2024 arată cu o tăietură peste prețul său de pornire surprinzător de accesibil, de 23.495 USD. Este, de asemenea, destul de încăpător: ampatamentul său de 106,3 inchi și lungimea totală de 182,6 inci înseamnă că Envista oferă 4,1 inci mai mult spațiu între centrele roților și aruncă o umbră cu 11,2 inci mai lungă decât cea mai pătrată.

Puterea vine datorită unui motor turbo de 1,2 litri cu trei cilindri cuplat la o transmisie automată cu șase trepte care împinge cei 136 de cai putere ai motorului și un cuplu de 162 lire-picior către roțile din față ale lui Envista. Vrei tracțiune integrală? Apoi uită-te la un Encore GX.

Nu vă așteptați la prea multe în ceea ce privește accelerația, având în vedere că un Encore GX de 155 CP cu tracțiune integrală și cutie de viteze cu nouă trepte a avut nevoie de 9,3 secunde pentru a atinge 60 mph. Pariăm că Envista, mai puțin puternică, cu mai puține roți dințate, va necesita și mai mult timp pentru a atinge acest punct, chiar și fără greutatea suplimentară a tracțiunii integrale.

Buick va oferi Envista în trei variante diferite atunci când va începe vânzările SUV-ului mic în această vară: Preferred de nivel de intrare, Sport Touring de nivel mediu și Avenir de top. Ultimul echipament va fi autocolant pentru 29.695 USD și include roți de 19 inchi și o suspensie spate Watt’s-link în locul fasciculului de torsiune folosit pe Envistas mai mici. Adăugarea de roți de 19 inci la Envista Sport Touring, de 25.195 de dolari, asigură și partea din spate îmbunătățită a lui Avenir. Un set de roți și anvelope de 18 inchi vine standard pe Sport Touring, în timp ce modelul de 17 inchi este inclus cu baza Preferred.

Fiecare Envista include un panou de instrumente digital de 8,0 inchi, un ecran de infotainment de 11,0 inchi, faruri automate pentru faza lungă, frânare automată de urgență, asistență pentru menținerea benzii de circulație și avertizare la părăsirea benzii.

Buick Envista 2024 poate să nu aibă performanța dinamică pe care o dorim, dar nu există niciun argument că produsele atractive ale acestui mic SUV și prețul accesibil vor stârni cel puțin interesul consumatorilor de automobile de astăzi.