Alfa Romeo Tonale – concept unic

  • 0

Alfa Romeo a dezvăluit o nouă versiune unică a lui Tonale despre care spune că este Alfa perfectă pentru părinții copiilor mici. Se numește Tonale Edizione Bambini și îl transformă pe rivalul Alfa Porsche Macan într-un vestiar cu patru roți, cameră de joacă și multe altele.

Printre noile caracteristici se numără și o unitate de schimbare a bebelușilor glisabilă care se găsește în portbagaj. Deschiderea hayonului dezvăluie zona de încărcare modificată cu un raft pentru pachete personalizat de unde glisează unitatea de schimbare. Covorașul căptușit este tapițat într-o piele artificială ușor de curățat. Dimensiunea și poziționarea unității de schimbare înseamnă că capacitatea de 500 de litri a portbagajului Tonale este neschimbată.

Alte adaosuri includ aranjamente pentru scaune modelate pentru a se potrivi cu spatele scaunelor șoferului și pasagerului din față. Cutiile includ un suport pentru băuturi, o cutie bento pentru păstrarea gustărilor și un suport pentru stilouri.

Garniturile sunt realizate din piele gri, cu logo Alfa Romeo în relief, pentru a însoți tapițeria standard a lui Tonale. Spațiul pentru câteva „tabele de comportament bun” este creat în cele două buzunare mari de transport, în timp ce căptușeala suplimentară și panourile de protecție asigură o oarecare rezistență la lovituri – Alfa spune că cercetările arată că copiii lovesc cu piciorul în spatele scaunului din fața lor de 3,5 ori pe călătorie. .

Pentru părinți, Tonale Edizione Bambini încorporează un sistem de monitorizare care poate fi conectat la smartphone-uri pentru a asigura vizibilitatea a ceea ce se întâmplă pe locurile din spate în orice moment. În mod similar, pentru copiii plictisiți, caracteristicile de conectivitate includ suporturi pentru tablete în spătarul scaunelor și un ordin central pentru jucării.

Alfa Romeo nu a indicat cănd va intra în producție.