Alfa Romeo Giulia restilizată

  • 0

Sedanul se modernizează în sfârșit cu acest facelift la jumătatea carierei Alfa Romeo Giulia a intrat în mare parte în a doua jumătate a carierei sale. Cu puțină întârziere, Alfa Romeo îi oferă așadar un restyling. Această schimbare modernizează oarecum designul sedanului și adaugă un nou ecran la bordul cabinei.

3 întrebări despre Alfa Romeo Giulia facelift – Ce este nou în Alfa Romeo Giulia facelifted în 2022 și 2023? Introdusă în octombrie 2022, versiunea restilizată a Alfa Romeo Giulia adoptă noi faruri LED cu matrice adaptivă împărțite în trei blocuri. Mașina primește și o grilă Tribolo cu un finisaj nou și un finisaj transparent pe stopurile sale. Compartimentul este echipat cu un instrument digital unic de 12,3 inch.

Ce motoare sunt oferite pe Giulia după facelift? Sub capotă, Alfa Romeo Giulia este disponibilă cu blocuri diesel 2.2 Multijet cu 160 de cai putere în tracțiune spate și 210 cai putere în tracțiune integrală Q4. Sedanul italian poate fi propulsat și de un motor 2.0 Turbo MultiAir pe benzină de 280 de cai putere. Ce preț și data de lansare pentru sedanul italian restilizat? Niciun preț nu este specificat de producătorul membru al grupului Stellantis la momentul scrierii acestor rânduri, dar prețul acestei Alfa Romeo Giulia restilizate ar trebui să cocheteze cu 50.000 de euro, sau chiar să depășească acest bar simbolic.

Data de lansare este programată pentru februarie 2023 la reprezentanțele Alfa Romeo.