Aston Martin One-77

  • 0

Aston Martin One-77: spuneam despre DBS ca este tot ceea ce poate Aston Martin azi?hahaha…

Imi pare rau dar am gresit. One-77 este tot ceea ce poate Aston Martin in momentul de fata !

Aston Martin One-77

Chief Executive-ul marcii Aston Martin, Dr. Ulrich Bez, declara ca aceasta masina a avut la baza conceptiei sale niste idei foarte simple, dar in acelasi timp foarte greu de realizat: a trebuit sa combine cea mai noua tehnologie din domeniul auto cu metodele de productie prin manufacturare si in acelasi timp sa demonstreze extra-calitatile si pasiunea designerilor marcii.

Si se pare ca a reusit…masina arata intr-un stil magnific. Este intr-adevar capodopera, arta pura! Monococul din fibra de carbon usoara si foarte rigida este realizat impreuna cu MTC, liderul mondial in domeniu. Suspensia provine direct din industria curselor auto intrucat este un sistem care transforma miscarea pe verticala a rotilor, intr-o miscare pe orizontala a elementelor menite sa absoarba socurile. In plus, intregul sistem de suspensie va fii ajustat de Aston Martin, dupa ce masina va fi livrata catre proprietar, astfel incat cerintele acestuia in materie de suspensie sa fie pe intregime indeplinite.

Motorul lui Aston Martin One-77: Dezvoltat impreuna cu Cosworth, V12, 7.3 litrii, aspirat, 700 cp !!! Ungerea se face prin intermediul carterului uscat.  Acest sistem de ungere permite, deasemenea, coborarea motorului, obtinandu-se un centru de greutate mai jos si, implicit, o stabilitate imbunatatita.

Aston Martin One-77

Pirelli a conceput special pentru Aston Martin One-77 gama de cauciucuri P Zero Corsa cu dimensiunile pentru fata de 235/35/Z20 si pentru spate 335/30/Z20

Cutia de viteze: binecunoscutul Touchtronic 2 al lui Aston Martin, 6 rapoarte secventiale operabile prin padelele de pe volan.

Sistemul de franare al lui Aston Martin One-77: Carbon Ceramic Matrix. Bineinteles, acest sistem previne incalzirea excesiva sistemului de franare si asigura performante de franare pe masura performantelor dinamice ala lui Aston Martin One-77.

Aston Martin One-77

Cu o greutate de 1500 kg, One-77 reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 3.5 secunde, viteza maxima fiind undeva la peste 325 km/h.

Fabulos !!!

Aston Martin One-77