Aston Martin V8 Vantage

  • 0

Aston Martin V8 Vantage: foloseste conceptia Vertical Horizontal care permite realizarea din aluminiu a sasiului, imbinarea cu adezivi din industria aeronautica si fixarea prin nituri. Ar trebui sa fie o bijuterie…

Si este ! Arata bine din orice unghi ai privi-o. Fiecare detaliu al caroseriei este atent strudiat. Fiecare forma iese in evidenta prin cursivitatea si exactitatea cu care este imbinata in intreaga structura a caroiseriei. Capota lunga, interiorul cu doua locuri, precum si rotile puntii din spate care par ca si cum ar iesi afara din caroserie, creaza o impresie nemaintalnita, unica, specifica marcii Aston Martin.

Aston Martin V8 VantageAston Martin V8 Vantage

Motorul de 4.3 litrii, cu ungere cu carter uscat, este de provenienta Jaguar, furnizeaza 385 de cp la  7000 rpm (470 nm @ 5750 rpm) si este conectat, printr-o cutie de viteze secventiala, cu 6 trepte, la axa spate. Astfel masina are rezerve de putere suficiente pentru orice situatie iar comportamentul dinamic este de invidiat: timp de demaraj 0-100 km/h in 4.7 secunde si o viteza maxima de 288 km/h.

Structura Vertical Horizontal permite un pret un pic mai competitiv pentru masina de la Aston Martin, precum si o elasticitate crescuta, ce se resimte pe drumurile virajate.

Aston Martin V8 VantageAston Martin V8 Vantage

Aston Martin V8 Vantage este livrat si in versiune Roadster.