Audi A7

  • 1

Gama „A” de la Audi va primi un nou model din 2010: A7. Masina care va fi plasata intre A6 si A8 va avea 4,8 metri lungime si ar putea avea si varianta cabrio. Revista britanica Autocar a publicat poze spion facute in Germania cu masina care ar trebui sa coste de la 55.000 de euro. Audi A7 va concura cu Mercedes CLS, iar motorul de intrare in gama va fi un 2,8 litri pe benzina, iar la diesel, un propulsor de 3 litri. E de asteptat ca masina sa ofere suficient spatiu pentru patru persoane, cam in stilul Volkswagen Passat CC.

Este interesant de urmarit “schimbul de focuri” dintre marii constructori intr-o clasa relativ noua, lansata cu succes acum mai bine de 3 ani de Mercedes prin modelul CLS.BMW planuiesc si ei lansarea unui model, CS

Autocar noteaza ca A7 va avea si versiune cabrio, cu acoperis metalic retractabil, insa Audi a tot anuntat ca va continua sa foloseasca acoperisuri de material textil la decapotabilele sale, pentru ca sunt mai usoare si mai simplu de instalat.

Masina de 4,8 metri lungime ar trebui sa coste de la circa 55.000 euro in sus, noteaza Autocar.

In primele zece luni, s-au vandut aproape 2.500 de masini Audi in Romania, crestere de 11% fata de anul trecut. Cel mai vandut model a fost A4, care si-a gasit 1.100 de clienti. Modelul A5 si-a gasit 125 de clienti, A6 – 249 de clienti, iar A8 s-a vandut in 51 de exemplare.

One thought on “Audi A7

Comments are closed.