Bentley Brooklands

  • 0

Bentley Brooklands: un fel de Sean Connery…look vechi dar cu o carte de vizita care va continua sa impresioneze chiar si tinerele talente

Parca a fost facut sa dea peste nas Rolls-Royce-urilor: V8 bi-turbo de 6.75 litrii, cu 1050 Nm si 530  cp. V12-le de la Rolls-royce (mai exact de la BMW) capata un look „ofilit” acum.

Bentley Brooklands

Aspectul lui Bentley Brooklands vine din alta epoca de mult apusa. Este un coupe mare, in care cei 4 pasageri se vor simti ca intr-un hotel de lux din mijlocul Londrei. Exteriorul este 100% design britanic clasic, realizat in cea mai buna traditie Bentley.

Capota motorului si spatele sunt lungi, pavilionul este si el lung si intins,linia plafonului este apopriata de cea a usilor, dand o impresie de putere si miscare usoara.

Bentley Brooklands

Interiorul insufla un aer de lux britanic desavarsit iar pe ici pe colo se zaresc elemnte ce sugereaza sportivitatea masinii.

Calitatea fabricatiei este maxima, Bentley Brooklands fiind asamblat manual.

Bentley Brooklands

Motorul montat pe acest Bentley Brooklands este cel mai puternic din seria V8-urilor realizate de producatorul britanic, actualmente proprietate Volkswagen. Cu ai sai 530 cp si 1050 Nm, V8-ul bi-turbo impinge marele Bentley pana la 100 km/h in 5.3 secunde si reuseste sa-l duca pana la o viteza maxima 296 km/h. Consumul acestui motor? N-ati vrea sa-l stiti. Pentru ca daca va permiteti aceasta masina, consumul e ultimul lucru care va intereseaza :D.

Bentley Brooklands

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oQ2H_ef7N1s&hl=en_US&fs=1&rel=0]