BMW 320d VS Mercedes C 220 CDI

  • 0

Dupa clasicul Audi A4vs BMW SERIA 3 – venim cu o noua provocare – BMW 320d VS Mercedes C 220 CDI – o poveste frumoasa plina de argumente pro si contra.

Cea mai atractiva berlina sportiva de clasa medie – BMW seria 3 – versus naturaletea si clasa reprezentata de clasa C.

Sunt 2 rivali de moarte, se concureaza pe toate planurile: de la buburuzele Smart si Mini pana la luxoasele Maybach si Rolls-Royce, dar rivalitatea in segmentul D este mult mai veche si mult mai crancena.

 Mercedes oferit tot timpul prin seria C, o masina a carei personalitati nu era clar conturata. Era prea mica pentru a fi limuzina unui business man de succes, dar avea un design prea sobru pentru a atrage tinerii sa o cumpere.

          Insa acum, cu noua generatie C, Mercedes pare ca in sfarsit a gasit antidotul Seriei 3. Cu linii foarte dinamice si agresive, cu un look super fresh, Mercedes parca a respectat perfect reteta celor de la BMW. Asadar un concurent extraordinar se arata la orizont.

Clasicii si cei care sunt mai sobri in continuare vor prefera Mercedes C 220 insa o buna parte din cei care sunt interesati de partea sportiva a sofatului isi vor arunca cu siguranta un ochi catre noua mare rivala a Seriei 3.

Afara de rivalitatea Mercedes C vs Audi A4 – mai avem iata o noua mare disputa.