Cadillac SRX 2010

  • 0

Cadillac SRX 2010: Crossover de lux. Desi pare hilar, iata ca marca americana a reusit ce si-a propus.

Fiind un Cadillac, SRX se adreseaza in mod clar „consumatorilor” de marci premium. Modelul SRX 2010 se concentreaza pe eficienta si siguranta dar si-a imbunatatit si latura emotionala si pragmatica de care da dovada.

Cadillac SRX

Desing-ul exterior creaza impresia de miscare iar interiorul este o combinatie intre vechile metode de manufacturare si ultima tehnologie in materie de navigatie, entertrainment, lumina ambianta etc.

Sistemul de tractiune integrala AWD ofera lui Cadillac SRX o stabilitate si o manevrabilitate foarte buna, deoarece dispune de un diferential electronic de limitare a patinarii. Acest diferential distribui cuplul, in functie de nevoie si aderenta, catre fiecare roata de pe puntea spate, precum si catre puntea fata sau puntea spate. rularea in conditii de drum umed sau inghetat este astfel mai sigura. Totusi sistemul nu este pregatit pentru off-road adevarat.

Cadillac SRX

In Romania, Cadillac SRX vine cu deja cunoscutele motoare pe benzina: V6 de 3.6 litrii cu 258  cp si V8 de 4.6 litrii si 325 cp precum si cu o ttransmisie automata in 6 trepte, ca dotare optionala.

Cadillac SRX