Chevrolet Cruze

  • 0

Chevrolet Cruze – or mai bine zis noul  Chevrolet Cruze despre care am scris la inceputul lui 2010 aici , va prezentam in continuarea prezentarii detaliate de atunci cateva elemente noi si ceva poze…

Chevrolet Cruze are o imagine indrazneata eleganta, cu faruri mari , care se infasoara in jurul colţurile din faţă şi spate – lateral ca nişte săgeţi, în aripile parca sculptate.  Alte caracteristici distincte de design include o linie de umăr concav, cu un elegant două niveluri grila fata si un „wheels-out/body-in” caracteristică ce  face un ochi de capturare. Interiorul este extrem de elegant , mai ales ca totusi vorbim de un Chevrolet… mai ales pentru o compacta asa cum o considera americanii desi in Europa poate fi lejer privita cel putin din punct de vedere a dimensiunilor o masina de clasa medie.


Ca noutate absoluta este Intrarea pasivă ori in engleza – Start pasive (PEP) – un fel de keyless go in varianta Chevrolet – Pornirea motorului  fără nici o cheie păstrând doar telecomanda cu menţinerea 1M.

Pretul difera de la piata la piata dar chiar si in Romania este unul extrem de competitiv , in fond acesta fiind unul din argumentele constructorului.