Chevrolet Lacetti

  • 0

Chevrolet Lacetti este disponibil in doua variante: hatchback 5 usi si station wagon (break).

Chevrolet Lacetti

Fiind urmasul lui Nubira, Lacetti are o calitate destul de buna. Spatiul interior este suficient pentru 5 persoane.Finisarea este si ea bunicica. Trenul de rulare se descurca bine pe drumurile denivelate iar servo-directia, desi nu este nici sensibila si nici precisa, raspunde totusi bine la schhimbarile de traiectorie. Nu putea fii prea rau la acest capitol, deoarece stramosul sau, Daewoo Nubira, a avut puntea fata conceputa in colaborare cu constructorul de masini sport Lotus.

Chevrolet Lacetti

Motoarele disponibile pe Chevrolet Lacetti sunt 1.4 benzina 95 cp si 2.0 diesel 120 cp.

Alegerea perfecta ar fi 2.0 diesel pentru Chevrolet Lacetti, cuplul mare de diesel descurcandu-se mai bine cu aceasta masina. Nici consumul nu e rau pentru agregatul pe motorina: 5.7 l/ 100 km consum mixt. Performantele in cazul echiparii diesel sunt ok: 9.8 secunde timp de acceleratie pana la 100 km/h si o viteza maxima de 186 km/h. Propursorul pe benzina reuseste sa atinga doar 175 km/h si un demaraj pana la 100 km/h in 11.6 secunde. Reprizele sunt si mai proaste deoarece cei 131 nm nu sunt suficienti pentru a impinge cu vioiciune Chevrolet-ul Lacetti care cantareste 1200 kg. Diesel-ul care are o greutate si mai mare (aprox 1300 kg) e ajutat de cei 280 nm disponibili inca de la 2000 rpm si reuseste reprize destul de bune pentru o masina compacta.

Chevrolet Lacetti

Partea proasta e ca pretul pentru Chevrolet Lacetti 2.0 diesel 5 usi  incepe de la 16.000 euro pe cand motorizarea pe benzina are un pret de start de 13 mii euro.

Chevrolet Lacetti SW