Chevrolet Trailblazer

  • 0

SUV de clasa medie lansat in urma cu putin timp la Salonul Auto de la Dubai.

Masina este foarte asemanatoare conceptului pre-productie Chevrolet Colorado , pe a carui platforma este si construita. Designul si amenajarea interioara respecta tipicul american , cu forme masive si impunatoare, si inevitabilul consum pe masura. Mai mare şi mai dur decât Captiva, Trailblazer este cum spun americanii „4×4 friendly”, asadar avem de-a face cu o masina extrem de potrivita pentru offroad. In fapt pe continentul nord-american este unul dintre cele mai populare SUV-uri.

Forma  este modernă, dar şi familiară, designul inspirând în acelaşi timp şi suficient de mult dinamism – de remarcat geamurile laterale din spate, continuate cu luneta graţie montanţilor ascunşi sub sticlă fapt ce ii confera o linie moderna ce scoate masina din anonimat. In fapt noul facelift a fost proiectat la centrul de design Chevrolet din Brazilia , asadar ar trebui sa fie ceva mai indraznet decat clasicul american.

Interiorul , asa cum se vede si in imaginea de mai sus, este sobru , nu foarte ergonomic insa cu foarte multe spatii de depozitare. Calitatea materialelor este specifica firmei asadar nici prea prea nici foarte foarte…

Modelul va fi construit în Thailanda şi, eventual, în Brazilia, de asemenea. Motorul pe benzină va fi un 2.8L cu 6 cilindri, care va livra aproximativ 180 CP.