CHEVROLET

  • 0

Chevrolet

Marca Chevrolet a fost infiintata de catre Louis Chevrolet in 1911. In anul 1917 Chevrolet a fost cumparat de catre concernul GM (General Motors) iar in 1920 a inceput sa produca automobile care concurau cu Ford Model T.

Cunoscuta in timp ca o marca care ofera durabilitate, fiabilitate, progres tehnologic atat in domeniul motorizarilor cat si al sigurantei, avand si un raport pret calitate foarte bun, Chevrolet a reusit sa vanda milioane de masini pe toate continentele, alegand de multe ori case de design italiene, folosind tehnica de la sucursalele din Europa si asamblandu-si cateodata masinile chiar in Asia indepartata. Toate acestea au fost posibile prin sprijinul companiei GM si folosind resursele acestuia provenite de la producatorii pe care ii detine prin toate colturile lumii.

In cadrul concernului GM, Chevrolet (cunoscut si ca „Chevy”) este si acum marca care inregistreaza cele mai mari vanzari.

Avand modele deicate fiecarei piete in parte, vom arunca o privire doar peste modelele pe care Chevrolet le vinde in Romania