Cupra Tavascan: spicy new all-electric

  • 0

Această a doua mașină electrică Cupra. Tavascan rulează pe aceeași platformă MEB ca și modelele deja lansate Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq și Audi Q4-eTron. Mașina prezentată aici este de fapt un catâr ID.4 cu un front-end Tavascan – observați semnătura farului cu trei triunghi. La ce altceva ne putem aștepta? – Când va fi lansat, Cupra va oferi din nou o versiune mai sportivă și mai premium a crossover-ului EV decât frații săi. Aceasta este calea Cupra; Uită-te doar la Volkswagen ID.3 asemănător cu un aparat în comparație cu fratele său Cupra Born. Cupra Tavascan va fi pusă în vânzare în 2024.

Merită menționat că poate suna ca o versiune puțin mai blândă a lui Tabasco, dar Tavascan este de fapt o provincie din Catalonia. Deocamdată este doar un concept, dar dacă aceste mișcări de stil largi și agresive sunt o privire asupra viitorului Cuprei, vom fi impresionați. „Pe lângă Cupra Formentor, care va fi lansat în 2020 alături de alte două modele hibride plug-in de înaltă performanță, ne-am dovedit deja capacitățile tehnologice prin dezvoltarea primei mașini de turism 100% electrice din lume, Cupra e-Racer”, a spus. CEO-ul Cupra, Wayne Griffiths, la spectacolul de la Frankfurt în 2019. „Odată cu prezentarea conceptului complet electric Cupra Tavascan, transpunem această viziune pe străzi și demonstrăm că performanța poate fi electrificată.” Există o mulțime de detalii de privit în exterior, Cupra susținând că majoritatea sunt concepute pentru o eficiență suplimentară. Unii dintre aceștia ar putea ajunge în producție, împreună cu elementele de cupru ale Cupra.

La interior, interiorul Cupra Tavascan are scaune tip găleată, tapițerie alcantara și infotainment din belșug: un afișaj de 12,3 inchi servește drept grup de instrumente al șoferului și este alăturat de un panou și mai mare de 13 inchi. Așteptați-vă ca versiunea de producție să fie mult mai atenuată.

Una peste alta e masina mult asteptata si de urmarit.