Hyundai Azera

  • 0

Hyundai ne face o surpriza si aduce in prim plan cel mai nou sedan al lor – HYUNDAI AZERA.

Cum vi se pare ? Cum va suna numele ? Ei bine echipa catalogauto.net are senzatia ca va fi o masinuta de succes …in dulcele stil Hyundai , insa care nu inseamna ca este bun ori rau , fiecare cu strategia si target-ul sau.

Revenind la masina sa spunem ca ea va fi la vanzare in Europa abia din martie , deci …acusica insa in Romania, inca nu se stie , o sa trebuiasca sa intrebati la reprezentante daca masina va incantat atat de mult.

Dar in ce clasa e masina ? Ce target are ? Da…intrebari firesti , ei bine este AZERA vrea sa ciuguleasca din felia premium sedam mare. O clasa , cu pretentii, mari pretentii am spune. Masina este oarecum cea care va trebui sa inlocuiasca pe HYUNDAI SONATA o masina de mare succes pe piata din Statele Unite ale Americii insa foarte putin vazuta prin Romania.

Designul exterior este interesant , linii sunt frumoase cu majore tente sportive , un fapt mai putin intalnit in clasa sa, insa probabil acesta este noul trend. In orice caz masina pare a arata foarte bine.

La interior(ne cerem scuze pentru calitatea pozelor) , cum ne si asteptam , lucrurile par in buna ordine , in stil asiatic (multe butoane , gadget-uri and so on…) insa par a fi de claitate , in plus se urmeaza stilul in Y a consolei ce pare a fi impus de constructor pentru modelele noi.Scaunul soferului este reglabil in zece directii (oooohhooo) iar scaunul din dreapta in opt , piele bineinteles , spatiu in habitaclu foarte mult , dublu climatronic , trapa si navigatie toate intregesc imaginea premium a acestei masini.

Azera are o singura motorizare , un propulsor V6 de 3,3 l ce produce peste 290 de CP , suficienti pentru o masina premium de oras cum pare a se autodefini. Oricum masina cantareste peste 3 toine si jumatate asadar nu va mirati ca au pus un motor de 3,3 litri , era mai mult decat necesar.

Americanii spun ca Azera se va vinde cu un pret incepand de la 35500 dolari , asadar daca transformam in Euro , moneda cu care , nu-i asa suntem mai obisnuiti ne va rezulta un pret bun pentru clasa sa. Exact cum ne si asteptam… 🙂