Hyundai Santa Fe Sport

  • 0

Deja HYUNDAI a incetat de mult sa fie doar un producator asiatic focusat pe low quality si implicit low cost with a lot’s of clients… ei bine da vorbim de un constructor care s-a reinventat cu o serie frumoasa de masini ce au intrat pe piata in ultimul an si care nu au cum sa nu iti retina atentia. Si ca sa dau numai cateva exemple o sa ma refer la Hyundai Elantra , Hyundai Azera ori Hyundai Veloster si asta ca sa dau numai cateva exemple ce mi s-au parut mie extrem de spectaculoase insa ele mai pot continua.

BannerFans.com

Asadar HYUNDAI a inceput sa produca MASINI , ce au un design atragator exterior si interior , materiale acceptabile si ramane sa dovedeasca ca au si ceva anduranta in timp. Astazi ne-am propus sa vorbim de noul SANTA FE , e vorba de Hyundai Santa Fe Sport. Mai exista si varianta Hyundai Santa Fe mai mare (un fel de urmas al lui VERACRUZ) de 7 pasageri.

BannerFans.com

Dimensional, 2013 Santa Fe Sport nu s-a schimbat prea mult de la modelul care il inlocuieste. Lungimea totală a crescut cu o jumatate de inch (184.6 total), latimea a fost redusa cu patru zecimi dintr-un inch (74.0), noua masina este de aproape doi centimetri scunda (66.1) și ampatament rămâne la fel(106.3 ).
În față, Hyundai grila hexagonală mare este poziționata într-un mod mult mai vertical, flancat de faruri. Unitățile sunt dotate cu faruri cu LED-uri. Din pacate fanii luminilor orbitoare numite xenon vor mai trebui sa astepte.

In interior avem materiale de buna calitate si un confort cu care nu eram tocmai obisnuiti sa il intalnim in vechiul Tucson ori in vechiul Santa Fe, ei bine acum lucrurile stau altfel . Consola centrală devine mai îngustă în timp ce curge în jos, spre tunelul de transmisie, controlul dual-zone climatice este găzduit și operat de către un mic set de butoane curat organizate destul de ergonomice. Tablou de bord și ușile sunt echipate cu piele de inalta calitate si materiale soft-touch, accentuate, cu mici cantități de aluminiu si tapiterie din lemn. Cabina de pilotaj ansamblu arata si se simte ca fiind aproape luxoasa, totul, de la pielea utilizata la volan ori a materialelor plastice utilizate pe portiere chiar și la mici detalii, cum ar fi switch-uri și butoane de control window climatice sunt de top-notch.

Santa Fe se bate cu Outlander, TOYOTA RAV4 , si MAZDA cx7 , greu , dar nu imposibil…Best sexy lingerie