Elantra Coupe

  • 0

Acum ceva timp va vorbeam despre noua ELANTRA SEDAN o masina deosebit de spatioasa , cu multe plusuri mai ales la nivel de design. Azi a venit vremea sa spunem cateva cuvintesdespre super simpaticul coupe de la Hyundai – Elantra Coupe.

Dimensiunile Coupe Elantra sunt identice cu cele ale sedanului în aproape fiecare direcție. Nu am așteptat o schimbare în ampatamentul sau insa ne gandeam la ceva diferente. Faptul ca dimensiunile sunt identice nu este deloc rau. Datorită o linie a plafonului usor rescluptata, Coupe suferă de o ușoară pierdere de înălțime comparativ cu Elantra sedan.

Coupe Elantra este disponibil cu o transmisie manuală cu șase trepte de viteză lucru deja normal la masinile cu pretentii.

La interior Elantra Coupe are, de asemenea același pachet high tech , care este disponibil pe sedan. Aceasta include același de 7-inch touch-screen sistem de navigare care a debutat în 2011.Sistemul este Flash-memorie- și este destul de sensibil la intrări și interogări de căutare. Hărțile sunt doar 2D, dar sunt destul de ușor de citit și oferă o vedere split-screen detalii și îndrumare banda de grafic atunci când se apropie de intersectii sau ieșirile pe autostradă.

2013 Hyundai Elantra Coupe porneste de la 17200 eur pentru modelul de bază GS cu transmisie automată , pret relativ piperat pentru un model coreean insa destul de competitiv pentru nisa sa extrem de pretentioasa si scumpa.