Hyundai Veloster Turbo

  • 0

Am vorbit despre Veloster acum ceva timp. Este o masina pe care nu ai cum sa o uiti , si asta nu pentru ca o inlocuieste pe Hyundai Coupe (oare cine i-ar duce dorul) , ci oentru ca este realmente o masina cu personalitate , unica in felul sau. Cine nu isi aminteste reclama cu care s-au promovat (ce a si fost interzisa pe continentul nord american) la lansare.

Desi deloc banala, dinpotriva, coreeni au hotarat sa scoata si varianta turbo , asadar vorbim despre Hyundai Veloster TURBO , ce are sub capota un motor foarte interesant cu injectie directa de 1.6 Turbo ce reuseste sa scoata 195 CP , ceea ce nu este deloc putin.

Daca e sa il comparam cu Veloster standard noua masina are o suspensie și o direcție mai fermă, un body kit mai agresiv și o finisare de culoare albastră a cabinei – o schimbare interesanta si putin neasteptata. Spuneam de un body kit mai agresiv , ei bine da partea frontala cel putin arata foarte sportiv , o agresivitate intensa care ar face un Audi 8 sa ridice din sprancene si sa se    intrebe :”Cine mai e si asta?”.

La interior avem scaune din piele neagra, pedale din aluminiu (off atata de clasic , chiar toate sportivele trebuie sa aiba acelasi lucru…?!) , un sistem audio cu 8 difuzoare, sistem NAVI cu touch screen de 7 inch si cheie inteligenta.

Pretul masinii (incepe de la 20.000 Eur) pentru Europa nu este deloc rau , e chiar competitiv pentru sportivele hot hatch insa ce ne facem pentruca daca aruncam un ochi in piata gasim un VW Scirocco ori un Peugeo RCZ , care iti ofera alta calitate si alte senzatii… Voi decideti…