Impresii Salonul auto Bucuresti 2012

  • 0

Din pacate de cand salonul nu mai are caracter international continua sa dezamageasca. Daca va intrebati de ce am mai mers avand experienta anilor trecuti ei bine am sperat ca ceva s-a mai schimbat insa optica organizatorilor ramane aceeasi – bani putini pe bilet (15 ron) , zero aparitii noi pentru oaspeti, foarte putini expozanti, senzatia generala fiind de saracie , o atmosfera anosta si lipsita de entuziasmul ce trebuie sa inconjoare un salon auto; poate doar cateva vizitatoare ce incercau poate sa suplineasca prezenta hostesse-lor ce erau imbracate dupa moda ultimelor cataloage de fashion.

Mai jos aveti foto cu noul Citroen DS5 , masina ce impreuna cu DS4 nu are cum sa nu te faca sa te opresti putin. Este un automobil cu care grupul francez vrea sa se ia la tranta cu titanii bavarezi, lucru foarte posibil daca ar mai lucra la pret.

Citroen DS4 – ce mi-a placut la acest model inovatia la parasolare , care se trag si se imping usor in fata , data fiind marimea parbrizului acestui model :

Am fost foarte curios sa vad de aproape Honda CR-Z , despre care citisem foarte mult dar nu avusesem ocazia sa o vad indeaproape si am fost putin dezamagit , masina este semihybrid , un lucru bun, insa nu imi dau seama cu cine concureaza …cu Scirocco , clar nu, cu o subcompacta …aaaa clar nu… cu … dar mai bine va ganditi voi cu cine, oricum un motor cu performante … hybride si un portbagaj bun pentru geanta de laptop, la un loc cu 2 locuri in spate bune pentru copiii pana in max 8-9 ani… si … cam atat…

Absolut nimic interesant , poate doar ca noul Santa Fe (i-am facut poze insa nu vreau sa-i pun poza ca nu merita) ce arata e drept foarte bine costa 40000 eur !!! pret promotional , normal e 43000 eur , da ati citit bine 40000 eur. Da… in rest daca nu ati fost nu ati pierdut nimic…

BannerFans.com