Infiniti M37

  • 0

Infiniti, cea mai nouă marcă auto de lux din lume, se confruntă astăzi pentru prima oară cu ierarhia tradiţională europeană a limuzinelor premium, prin prezentarea în premieră, la Salonul Internaţional Auto de la Geneva.

Modelul M37 este propulsat de un motor V6 de 3,7 litri de la Infiniti, eficienţa fiind garantată de chiulasele cu sistem de distribuţie variabilă (VVEL – Variable Valve Event and Lift). La puterea extraordinară de 320 CP se adaugă un cuplu remarcabil de 360 Nm (266 lb ft). Atât modele pe benzină, cât şi cele diesel din gama M au în dotarea standard transmisia automată cu şapte trepte şi cu sistemul „Adaptive Shift Control” de la Infiniti, iar versiunea S include padele pentru schimbarea manuală a vitezelor, amplasate în spatele volanului, pentru momentele în care impulsul sportiv preia controlul.

Ca si element de noutate este climatizarea acestei masini care permite pasagerilor acestei masini sa beneficieze de o reglare a temperaturii foarte fina si delicata , o briza usoara si insesizabila fiind responsabila de atmosfera interiora. De asemenea un parfum cu esenta de padure (Forest Air) este distribuit uniform si din cand in cand in habitaclu in doze atent studiate pentru a nu fi deranjant.

În afară de dotările standard excepţionale, caracteristice mărcii Infiniti, toate modelele din gama M oferă funcţii care deseori nu sunt disponibile pe modelele concurente, indiferent de preţul acestora, şi care s-au dovedit deja a fi extrem de apreciate de către proprietarii de vehicule Infiniti din Europa. Fiecare proprietar european al unui vehicul din gama M va beneficia de sistemul multimedia Connectiviti, de vopseaua rezistentă la zgârieturi (Scratch-Shield) – introdusa de Infiniti inca de la gama FX.