KIA K9

  • 0

KIA K9 – o masina noua de la constructorul asiatic ce isi doreste sa devina ca cel mai important model al lor , nu neaparat din punct de vedere al vanzarilor cat din punct de vedere al performantelor.

S-ar parea ca denumirea de K9 o sa fie valabila pentru vanzarile din Coreea , denumirea pentru celelalte piete nefiind inca cunoscuta. Litera K reprezintă nu doar Kia şi ţara de origine (Korea), dar face referire şi la cuvântul grecesc „Kratos”, ce înseamnă putere, dominare, precum şi la cuvântul englezesc „Kinetic” – activ, dinamic.

Dava va uitati la fotografiile din filmulet veti putea observa cu usurinta asemanarea incredibila cu modelele BMW , mai ales grila frontala, in fapt asemanarea este atat de mare incat nu poti sa fii decat socat, si sa nu stii daca se consideri o reusita ori ceva ridicol.

„Noul nostru sedan vârf de gamă integrează toate capacităţile noastre cheie, precum design, performanţă şi facilităţi high-tech, într-un singur vehicul”, explică Soon-Nam, director de marketing Kia. Da , corect insa dl director de marketing ar trebui intrebat pana unde putem merge cu lipsa originalitatii , totusi , ca sa vedeti totusi pana unde , inchipuiti-va ca masina are tractiune pe spate , la fel ca si … ei da ati ghicit constructorul german pe care pare ca l-au copiat.

Masina , despre care nu se cunosc foarte multe detalii , poate fi insa una extraordinar de buna , mai ales ca se doreste a fi asa cum au declarat reprezentantii companiei un varf de gama. Asteptam cu interes lansarea in Europa si revenim cu detalii…