Lancia Delta executiv

  • 0

LANCIA , un producator destul de exclusivist , ne uimeste cu tinereasca si energica LANCIA DELTA. O masina teribil de frumoasa ce atrage privirile oriunde s-ar afla. Astazi va povestesc despre varianta executiv , o suberbitate destinata corporatistilor de top. Speram insa , de dragul acestei superbe masinute, ca nu va intra prea curand pe mainile unui executiv coroporatist roman pentru ca toti pe care i-am cunoscut aveau masinile vraiste , mizerie in masina (coji de hartie , sticle goale , firmituri , praf fara numar si spre surprinderea mea am cunoscut o doamna corporate style ce avea in masina inclusiv bucati de pampers…nu stiu dc folosit ori nu… bleachhh…). Dar sa lasam imaginea asta care contrasteaza si nu face cinste unei masini atat de speciale cum este LANCIA DELTA.

Masina este foarte frumoasa si adresata in mod clar unui client rafinat , pretentios , acestea nu sunt vorbe goale , chiar nu vad un cocalar obosit cumparandu-si masina asta vreodata , dar … nu poti sti niciodata…

Clienţii care doresc  eleganţă şi confort la nivel maxim, varianta  Executive  oferă  acelaşi confort ca un loc de clasa business pe un zbor intercontinental. În plus, spaţiul generos al compartimentului pentru pasageri din spate, în Delta este printre cele mai bune din  piaţă, lucru ce confirma faptul ca  Lancia a dedicat cea mai mare atenţie la spaţiul rezervat pentru pasageri, mai degrabă decât doar pentru şofer. Astfel, versiunea originală executiv este, de asemenea, răspunsul perfect pentru companiile ce cauta astfel de masini si in general raman cantonate la BMW SERIA 5, AUDI A6 AUDI A4 , ori Mercedes clasa C sau E.

Varianta executive are un motor foarte bun de 1.8 l si 200 CP , lucru ce ii confera perfomante dinamice extraordinare  acestei masini.

Interiorul Executive Lancia Delta oferă materiale de înaltă calitate, cu scaune noi restricţii cap panoramic şi de tablou de bord acoperite cu piele bej Frau Pieno Fiore,  un bord extrem de ergonomic si elegant cu ecran in 2 culori.

Dezvoltat de Platino Delta, noua versiune oferă ca standard: Sistem de suspensie reactivă, senzori de parcare, 6 airbag-uri, dual-zona de control automat al climei, trapa Granluce, Instant Nav, Absolute Handling System, lumini de ceaţă cu funcţie de viraje, si o cotiera fata cu compartiment frigider.

Masina dispune de un sistem inteligent de parcare prezent pe masinile de lux in general ce se numeste PARKING MAGIC acesta ajută şoferul, atât de a recunoaşte dacă un loc de parcare este destul de mare, şi pentru a efectua manevra de intrare efectiv. De fapt, sistemul masoara prima lungimea de spaţiu liber, indicând dacă este suficient pentru masina. Apoi, sistemul coordonează în mod automat atunci când vehiculul merge înapoi, lăsând şoferul pentru a ajusta viteza cu acceleraţie şi frână.

Inima sistemului este un senzor radar instalat pe partea dreaptă şi stângă a vehiculului, în interiorul barei de protecţie faţă. Fascicul radar este trimis în spaţiu la dreapta (sau stânga) şi ecourile sunt detectate de senzor, care generează o hartă a zonei dintre maşinile parcate, „vede”, spaţiul liber şi identifică alte obstacole posibile. În acelaşi timp, folosind informaţiile provenind de la măsurarea vitezei roţilor, sistemul este capabil de a măsura lungimea de spaţii libere.

În cazul în care conducătorul auto consideră că spaţiul de parcare identificat acceptabil şi se angajează treapta de marşarier, sistemul este capabil de a controla mişcarea laterală a autovehiculului cu servodirecţie, care permite conducătorului auto să ia mâinile de pe volan şi de a controla mişcarea vehicul exclusiv cu pedalelor de acceleraţie şi frână: în această fază, viteza maximă permisă este de 7 km / h şi, în cazul în care şoferul doreşte să întrerupă funcţionarea sistemului, el trebuie doar să reia controlul asupra volanului.

Proiectată la Centrul de Stil Lancia, noua Delta continuă tradiția unor modele celebre ale constructorului italian precum Aprilia, Appia, Fulvia, Beta, Prisma, Dedra și Lybra DELTA vizeaza clasa  premium asadar nu trebuie sa insistam asupra dificultatii acestei categorii de piata insa DELTA este in mod clar o masina extrem de speciala ce merita o atentie mare din partea iubitorilor auto.