LANCIA FLAVIA

  • 0

LANCIA a lansat la finele anului trecut o  convertibila cu ADN de macaronar , dar nu orice fel de macaronar , unul cu stil.

Denumită Flavia, noul model Lancia este la bază un Crysler 200 Convertible și va fi oferită pe piața europeană cu o singură versiune de motorizare de 2,4 litri pe benzină. Cu o putere de 175 de cai și un cuplu de 225 Nm, mașina ar trebui să se miște domol precum o americanca (aaa masina desigur , o masina americana) ce inghite foarte mult combustibil , are un motor imens si e foarte grea. Chiar si asa vorbim de o masina cu stil , iar cand va fi la vanzare in Romania , ar putea avea succes avand in vedere felul cum arata.

Nu multe sunt mărcile care oferă o decapotabilă cu 4 locuri pentru că e greu să vinzi îndeajuns de multe mașini încât investiția să fie rentabilă.

Nu arată rău și nu avem în față o idee ingrozitor de rea. Lancia era o marcă pe care grupul lui Agnelli  se pregătea să o închidă datorită vânzărilor slabe si foarte slabe.(masini cu design bun , insa cu un branding slab in Europa) Asta până cand au cumpărat o parte din  Chrysler și au hotărât că mașinile americanilor ar arăta bine cu sigla Lancia pe ele.

Masina se distinge printr-un aspect elegant şi dinamic, Lancia Flavia are un front-end sculptural sportiv, o grila fără precedent, cu logo-ul Lancia si farurile originale faţă şi a luminilor de ceaţă. În plus, suprafaţa panoului lateral este extrem de curata, în afară de a fi distins printr-o linie subţire, care lungeşte maşina şi îi dă un  dinamism aparte.


Best sexy lingerie