Lancia Ypsilon

  • 0

Destinată in special (dar nu neaparat)  sexului frumos Lancia Ypsilon prezintă un design extrem atragator. In fapt avem in fata o masina ce se vrea un fel de FIAT 500 al timpurilor moderne , elementele vintage ce dau stil micutului Fiat aici lipsesc cu desavarsire.

Masina pare una jucausa , de unde si faptul ca este destinata doamnelor si domnisoarelor insa aduce si un aer sportiv ce o face sa fie destinata si domnisoarelor active , sportive prin excelenta ce au o viata si un caracter dinamic.

La interior gasim o multitudine de butoane si butonase impreuna cu materiale de calitate medie in stilul Lancia , insa in limitele clasei de care apartine masina.

Schimbătorul de viteze este amplasat foarte aproape de bord, pe consola centrală, asemănător modelelor utilitare ale grupului Italian insa asemanator si cu FIAT 500 de care aminteam mai sus.

Noua Lancia Ypsilon are 3,84 metri lungime, 1,64 metri latime si un ampatament de 2,39 metri. Ypsilon poate transporta pana la cinci pasageri si are un spatiu de 245 litri pentru bagaje.Masina nu are dimensiuni exagerate , in limita gamei , bancheta din spate este foarte ingusta , poate mai ingusta decat te-ai astepta insa jos la picioare dc nu dai scaunele din fata foarte in spate ar ramane ceva loc pentru un individ chiar si de 1.80-1.85.

Concurenta in aceasta clasa este apriga, FIAT 500, MINICOOPER, CITROEN DS3, Audi A1 reprezentand adversari de temut pentru micuta Ypsilon.