Mercedes-Benz SL Roadster

  • 0

Magie si lux – aceste cuvinte pot defini noul Mercedes-Benz SL Roadster recent lansat la salonul auto de la Detroit. Dieter Zetsche , mustaciosul din conducerea Mercedes a declarat ca vede acest model ca fiind perfect , o intruchipare perfecta a toto ce inseamna Mercedes.

Asa este , aceasta masina va stabili un nou standard pentru INTREAGA gama de covertibile de lux. SL ROADSTER are un motor in V8 ce dezvolta nu mai putin de 435 CP si ajunge la 100km/h in 4.6 sec.

Acest nou SL este mai lung si mai lat decat modelele anterioare cu partea din fata complet redesenata si cu un aspect general extrem de sportiv ce aduce foarte putin cu sedan-ul de la AUDI. Va spuneam ca e magica masina la inceput si asta pentru ca avem un dispozitiv inovator pe ea si anume „cerul magic” – acoperisul retractabil este din sticla si permite ca masina sa devina din convertibila un coupe veritabil in cateva secunde. Acoperisul poate deveni mat/transparent printr-o simpla apasare de buton.
De asemenea tot in varianta standard a acestui nou SL mai vine o nebunie a nemtilor si anume stergatoare inteligente – apa de la stergatoare nu este impinsa din duzele de pe masina pe parbriz ci de pe stergatoare , mai precis cand se pornesc stergatoarele au in partea din fata niste mici orificii care stropesc geamul si apoi intr-o fractiune de secunda il si sterg , astfel geamul nu va balti niciodata cu apa ce se scrge disgratios pe parbriz ca la celelalte masini de serie. Evident pe langa aceste minunatii speciale avem deja in standard si KEYLESS gO, PARKTRONIC, SMART KEY, piele peste tot , iluminat inteior multicolor, navigatie , radio prin satelit si multe alte lucruri normale pentru Mercedes si clientii privilegiati ce detin o asemenea bujuterie.
Tunerul oficial AMG a pregatiti pentru pasionati si o editie speciala LIMITED cu caracteristici mult inbunatatite fireste.
Automobilul beneficiaza de asistenta rutiera 24/24 h si garantie 4 ani sau 50.000 mile.