MITSUBISHI

  • 0

„Mitsubishi” este o comunitate care constă dintr-o multitudine de companii independente. Multe din  societăţi conţin cuvântul „Mitsubishi”. Şi folosesc trei diamante in logo. Dar nici unul nu se numeşte pur şi simplu „Mitsubishi”. Companiile desfăşoara activităţile lor independent şi chiar de a concura cu alte fiecare în multe domenii. Dar, aşa cum ele au acelaşi management fondator filozofie , acestea cooperează în domenii de interes comun, cum ar fi evenimente sportive, culturale şi activităţi de interes public. Companiile stabilit un portal Mitsubishi pe Internet, „mitsubishi.com”, pentru a oferi o perspectivă mai largă asupra „Mitsubishi”.

Istoria „Mitsubishi” coincide cu istoria Japoniei modernă. Fondatorul, Yataro Iwasaki prefect pe insula Shikoku, care a fost casa clanului Tosa . El a lucrat pentru clan şi se distinge în gestionarea operaţiunilor comerciale Osaka. În 1870, el a înfiinţat propria sa companie de transport maritim, Tsukumo Shokai, cu trei vapoare închiriate de la clanul. Acesta a fost începutul Mitsubishi.

Compania a crescut rapid, în timp ce trece printr-o serie de modificări de nume, inclusiv Mitsukawa Shokai, Shokai Mitsubishi, Mitsubishi Kaisha Jokisen (Mitsubishi vapor Company), Yubin Kisen Kaisha Mitsubishi (Mitsubishi Mail vapor Company).