NISSAN 370Z ROADSTER

  • 0

Nissan 370 Z Roadster incearca cu destul de mult succes sa preia coroana de cel mai bun convertibil super sportiv din lume. Masina arata foarte bine , insa cunoscatorilor le poate da oarece ganduri avand in vedere ca masina inlocuieste 350 Z si are ceva forme putin ciudatele.

Shiro Nakamura, vicepresedinte senior si sef de design la nivel mondial, explică: „Cu Roadster 350Z, a fost cu adevărat un caz de a se transforma într-un un coupe decapotabil doar prin tăierea de pe acoperiş, versiunea cabrio a fost o concluzie, dar pentru 370Z. , am ştiut că nu merge, în urma a fi o versiune topless, asa ca am facut-vă că pentru a proiecta masina ca o decapotabila. ”

Roadster 370Z vine cu un top standard de pânză neagră, care dispune de o linie de tesatura interior. Shinjiro „Ioan”, Yukawa, specialist principal al proiectului Roadster 370Z, a optat pentru a sta departe de un hardtop pliabil pentru că a vrut Z open-top pentru a-şi menţină spiritul auto-sport. „Un hardtop pliabil ar fi transformat intr-o masina 370Z de tip boutique, ar fi adăugat în greutate mai mult şi a crescut preţul său. Am vrut să păstreze intenţia sa pură,. Ca o masina sport accesibil,” a spus el.

In partea din spate dupa ce plafonul este ridicat avem o „luneta” sufucuent de mare cu un sistem integrat de degivrare automata , mecanismului de ridicare/coborare al acoperisului de care am mentionat mai devreme luandu-i 20 de secunde sa faca aceasta miscare.

Masina are un motor de 3,7-litri DOHC in V6 ce produce 332 CP, ce permite masinii sa ajunga la 100km/h in 5,5 secunde.

La interior , masina este imbracata in piele are un spatiu perfect ergonomic ce te face sa te simti ca intr-o super masina sport , lucru perfect adevarat si in fapt.

Principalii rivali ai lui 370 Z sunt BMW Z4, AUDI TT si cu voia dvs Peugeot RCZ (ce vine cu un super pret pt aceasta gama…).