NISSAN PATROL

  • 0

Daca in 2010 lansarea oficiala avea loc la Salonul auto de la Geneva , NISSAN PATROL GENERATIA 2012 a fost lansat la SALONUL AUTO DE LA ABU DHABI.

Tendinta de a inlocui aspectul de ARO cu un automobil 4×4 luxos in care poate urca fara probleme si o doamna s-a observat inca din 2010 insa acum in 2012 schimbarea este radicala spun unii specialisti.

Hai sa aruncam ochii pe cateva fotografii ale modelului din 2010…

Ei bun si iata cateva imagini cu nissan patrol 2012…

Noua generatie de PATROL (a saptea) se apropie tot mai lut de rivalul de moarte cu muschi mai mari si cu steroizi injectati de cand era bebelus – TOYOTA LAND CRUISER. Hiroyuki Fushiki, şeful de proiect, a declarat că nu mai puţin de 200 de modele de preserie au fost testate atât în centrul din Japonia, cât şi în condiţiile reale din Orientul Mijlociu, pentru a asigura maşinii de serie durabilitatea şi fiabilitatea care au făcut celebru Patrolul până acum.

Ca aspect exterior principalul element care atrage atentiaşi îi conferă noului Patrol un look inconfundabil este imensa grilă frontală, care are şi rolul de a aminti de predecesor. Însă restul elementelor respiră acum un aer modern şi impunător plus un interior realmente zapacitor ce pare a dori sa tenteze clientii cu munti (aaadica pungi de petrol) de bani din zona araba. Apropo de lux noul Nissan Patrol urmează să fie oferit şi într-o versiune de top Infiniti QX56, asadar cu asta cred ca destul de evident spre ce se indreapta.

Ca si sisteme de siguranta avem  Hill Start Assist (asistenţa la plecarea în rampă), Hill Descent Control (asistenţa la coborârea pantelor), Tyre Pressure Monitor System (sistem de monitorizare a presiunii în pneuri) si o noutate absoluta HYDRAULIC BODY MOTION CONTROL – o nebunie care minimizează mişcările de ruliu şi tangaj, mai ales la manevrele bruşte asadar nu o sa te mai simti in patrol ca intr-un tractor romanesc. (pentru ca cele facute de JOHN DEER sunt adevarati monstrii de lux…).

Asadar cum spuneam si mai devreme PATROL schimba total atitudinea fata de clienti , in fapt schimba clientii si isi doreste sa intre in categoria SUV-urilor luxoase unde evident concurenta e apriga insa NISSAN vine in spate cu o istrie excelenta la ceea ce insemna un autoturism 4X4.