Noul Mitshubishi Outlander 2010

  • 0

Noul Mitshubishi Outlander 2010 se bazeaza pe prototipul Mitsubishi Outlander GT, care la randul lui se trage din Mitsubishi Evo X.

noul mitshubishi outlander 2010

Mitsubishi nu numai ca a luat partea din fata din prototipul Outlander GT dar a construit si intreaga tema de design a noului Mitshubishi Outlander 2010, bazandu-se pe aceasta.

O alta noutate de care va dispune noul Mitshubishi Outlander 2010 este cutia de viteze: Twin Clutch Sport Shift Transmission. Este vorba de o cutie cu dublu-ambreiaj care pana acum a fost disponibila doar pe Mitsubishi Evo X MR.

noul mitshubishi outlander 2010

Partea de siguranta activa a lui Mitshubishi Outlander 2010 este asigurata de: ABS, EBD (distributie electronica a fortei de franare, ASC (controlul stabilitatii) si S-AWC (Super All-Wheel Control). Siguranta pasiva incepe cu 6 airbag-uri in standard.

noul mitshubishi outlander 2010

Dintre motoarele de care dispune noul Mitsubishi Outlander, se remarca V6-le ce dezvolta 230 cp si dispune de un sistem care intrerupe alimentarea atunci cand masina stationeaza, salvand astfel carburant si reducand poluarea. Sistemul MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system) ajuta la reducerea noxelor si sporirea performantei prinntr-un management performant al timpilor de admisie si evacuare.

noul mitshubishi outlander 2010