noul Mitshubishi Outlander 2012

  • 0

Mitsubishi Outlander este intrarea de gala a constructorului   în clasa extrem de competitiva a  sport compact vehiculelor utilitare , asa numitele SUV (sport utility vehicle).

Masina are la baza varianta de Outlander 2010 ce la randul ei deriva din Mitsubishi Outlander GT , ce la randul lui are la baza Mitsubishi Evo X asa cum explicam aici.

Aceasta noua varianta de Outlander este un fel de varianta mai sportiva (cel putin ca look) a unui SUV clasic. Ca noutati avem optimizări ce includ o auto-reglare opţionala a  oglindaei retrovizoare si un standard de „Eco” ca mod de rulare in panoul de bord.  Sistemul de camera video pentru marsarier Outlander a fost schimbată într-una care se afişează în oglinda retrovizoare, precum şi gama de ornamente au fost putin reduse dorindu-se o imagine mai clasica.

Mitsubishi Outlander 2012 este disponibil in trei nivele de echipare: ES, SE şi GT.

ES entry-level este echipat cu un motor cu patru cilindri si vine standard cu jante din oţel de 16 inch, sine plafon, aer condiţionat, cruise control, keyless go,  o roată de direcţie imbracat in piele, comenzi audio , tapiterie din stofa, scaune rabatabile spate si un difuzor stereo de şase CD-ul cu un jack auxiliar de intrare audio.

SE – adauga jante de 18 inch din aliaj, ceaţă, întoarce-semnalizare oglinzi, intrare keyless aprindere /, manometre modernizate şi tapiţerie,  alunecare al doilea rând de scaune, al treilea rând de scaune şi de direcţie.

Outlander GT sunt propulsate de un motor V6 de 3.0 litri si vin cu toate caracteristicile de mai sus-mentionate, plus faruri xenon automate, ştergătoarele automate, control automat al climei, accente cromate şi soft-touch bord si tapiterie din uşă.

Cand vine vorba de dinamica de conducere, din 2012, Mitsubishi Outlander este printre cele mai plăcute ponturi în segmentul său. Limitele sale de manipulare sunt considerabil mai mari decât cel al crossover-ului tipic. În timp ce V6 Outlander nu este la fel de puternic precum Kia Sorento sau Toyota RAV4, dar este suficient de decent pentru clasa aceasta.Ca un bonus, sistemul all-wheel-drive menţine maşina bine pe suprafete deficile , pe gheta sau zapada.