RENAULT Clio – generatia a patra

  • 0

Astazi vorbim de generatia a patra de RENAULT CLIO , prima insa iesita sub obladuirea lui Laurens van den Acker , un maestru al genului , sub bagheta caruia deja se vad schimbari in bine.

Noua generatie de CLIO va fi disponibila doar in varianta cu4 usi. Laurens van den Acker declara ca „noul Clio este lipsit de forme dure agresive ci vi se prezinta cu forme voluptoase ce va indeamna sa il mangaiati…” . Trecand peste originalitatea delcaratiei , privind noua masina a trustului francez vedem intradevar o masina destul mult inbunatatita.

În interior, materialele arată mai bine, la fel și layout-ul insa nu se schimba perceptia ca esti intr-o masina ce nu pune foarte mare pret pe finisaje , daca ai mai foat intr-un Renault te vei simti la fel. Echipările de vârf vor avea un ecran mare pentru sistemul de navigație și infotaintment.

Gama de motorizări va include o unitate de trei cilindri și 0,9 litri Energy TCe de 90 CP și 135 Nm. Turbo dieselul de 1,5 va fi prezent (Energy dCi 90 – de 90 CP) in gama de motorizari oferite.