Chevrolet Epica

  • 0

Chevrolet Epica: lux pe bani putini. E posibil oare?

Cam asta a vrut sa faca Chevrolet din modelul Epica: sa ofere foarte mult cu bani putini.

Chevrolet Epica

S-o luam cu inceputul. Chevrolet Epica are un exterior cat de cat ok dar nu putem spune ca ne da pe spate. Se mentine tema Chevrolet,  este un pic adus la zi design-ul dar totusi arata oarecum korean si ieftin…ok…hai sa nu fim rai…arata clasic 😀

Spatiul interior este mare pentru clasa ei. Se sta bine atat in fata cat si in spate. Desi, spre exemplu, pielea e standard la Chevrolet Epica, materialele nu ne uimesc prin rafinament, calitate si nici prin detalii ingrijite. Avem aceasi impresie de ieftin si aici.

Chevrolet Epica

Dotarile de siguranta sunt destul de complete: avem in standard aibrag sofer+pasager, airbag-uri laterale in fata, airbag-uri cortina, abs, control al tractiunii, control al stabilitatii etc.

Motorul pe benzina al lui Chevrolet Epica este cam ciudat. Are 2 litrii, 143 cp…nimic anormal pana acum…doar ca dispune de 6 cilindrii, in linie ! Si mai e montat si transversal. Hmmm…intelegem de ce e montat transversal (motive de spatiu) dar de ce erau nevoie de 6 cilindrii la o capacitate cilindrica de doar 2 litri? Doar ei stiu…

Chevrolet Epica

Dieselul, tot de 2 litrii, in 4 cilindrii de aceasta data, este mult mai recomandabil, intrucat cei 150 cp chiar se simt pe aceasta masina.

Toata aceasta „distractie” incepe de la 21 de mii euro, in cazul motorizarii pe benzina. Nu e mult…dar, detinand un Chevrolet Epica,  nu veti fi cel mai tare din parcare…asa cum vrea Chevrolet sa va faca sa credeti.

Chevrolet Epica