INFINITI FX

  • 0

Gama FX de la Infiniti este o capodopera a ceea ce inseamna un autoturism in ziua de azi , plecand de la aspectul exterior (extrem de sexy, sportiv si incitant in acelasi timp) si incheind cu motoarele (extrem de puternice , parca sfidand criza) si interiorul ce este extrem de rafinat si cu materiale de foarte buna calitate.

Infiniti FX50 dispune de un motor de 5litri in V8 ce pot genera 390 CP …in vreme ce pe FX35 gasim un motor de  3,5 litri DOHC cu 24 de supape in V6 ce pot elibera 303 CP.

Anul trecut gama a suferit un mic facelift ce adus nou : standardul puterii de spate de ridicare la poarta pe toate modelele, anterior Pachetul de conţinut de navigare, se adaugă la pachetul Premium pe FX35, un nou pachet Deluxe Touring pentru FX50, cu accente de interior artar, jante de 21  inch , pedale din aluminiu, interior negru lac tăiaţi acum standard pe FX50, şi o culoare nouă, Malbec Black. Infiniti FX este atragator , extrem de sportiv si foarte performant , modificarile aduse anul trecut i-au lasat intacta alura de campion absolut.